Smart lock

De Bold smart lock

Bold smart lock zwart

De Bold Smart Lock is een geavanceerd elektronisch slot dat ontworpen is om de veiligheid van woningen en bedrijfspanden te verbeteren. Het is een slim slot dat kan worden bediend via een smartphone-app, een afstandsbediening of een codepaneel en biedt verschillende functies en beveiligingsfuncties.

Waarom een Bold smart lock

Er komen steeds meer merken met een smart lock op de markt. Maar wat is nu een betrouwbare smart lock. Wat is de meerwaarde en wat zijn de verschillen. Vaak zijn de verschillen ook niet zo groot. Maar Bold heeft het anders gedaan. Je hebt zowel aan de binnen- als de buitenzijde van de deur een knop. De grootste knop met de verlichte led ring moet aan de binnenzijde. Het voordeel (wat ook direct een nadeel is), is dat de knop niet automatisch open draait.

Als je vanaf de buitenkant aankomt lopen en je hebt de APP ingesteld en smartphone bij je. Dan herkent de bold smart lock direct je smartphone en schakelt de knop in. je kan dan direct met de hand de knop van het slot draaien en de deur openen. Het nadeel is dat je vergeleken met andere smart locks zoals de Tedee en de Nuki dat de knop met de hand opengedraaid moet worden. Het voordeel is weer dat je helemaal geen telefoon meer hoeft te pakken en de smart lock deze zelf herkent en je de knop laat bedienen. Je hebt daarvoor een beperkte tijd (standaard 10 seconden). Daarna is de knop weer loos en kan je de deur niet open draaien.

Dan moet je je app gebruiken of een clicker (afstandsbediening). Doordat je zelf de deur van het slot af moet draaien kost het relatief weinig batterij capaciteit en gaan de batterijen zo tot wel enkele jaren mee.

Voordelen

 1. Gemak: Met een Bold Smart Lock kunt u de deur openen en sluiten zonder een fysieke sleutel te gebruiken. Het slot kan worden bediend via een smartphone-app, een afstandsbediening of een codepaneel. Daarmee u snel en gemakkelijk toegang krijgt tot uw woning of bedrijfspand.
 2. Veiligheid: Bold Smart Locks zijn ontworpen met verschillende beveiligingsfuncties, zoals encryptie en twee-factor authenticatie, om de toegang tot het slot te beveiligen en de kans op hacking te minimaliseren. Dit zorgt ervoor dat Bold Smart Locks een veilige optie zijn voor het beveiligen van huizen en bedrijfspanden.
 3. Integratie: Bold Smart Locks kunnen worden geïntegreerd met slimme huishoudelijke apparaten. Dit betekent dat u uw slimme sloten kunt gebruiken als onderdeel van een algeheel slimme thuisbeveiligingsoplossing.
 4. Toegangsbeheer: Met een Bold Smart Lock kunt u virtuele sleutels maken voor familieleden, gasten of zelfs huishoudelijk personeel. Hierdoor kunt u het beheer van toegang tot uw woning of bedrijfspand gemakkelijk en veilig maken.
 5. Activiteiten bijhouden: Bold Smart Locks kunnen de toegangsactiviteit van de deur bijhouden en meldingen versturen wanneer de deur wordt geopend. Dit betekent dat u altijd op de hoogte bent van wie uw woning of bedrijfspand betreedt.
 6. Eenvoudige installatie: Bold Smart Locks kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op bestaande sloten, waardoor het een snelle en gemakkelijke oplossing is voor het upgraden van de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Nadelen

 1. Afhankelijkheid van technologie: Als uw telefoon of de batterij van het slot leeg is, kunt u de deur niet openen en sluiten. Dit kan problemen opleveren als u geen toegang hebt tot een backup sleutel of andere toegangsopties.
 2. Technische storingen: Het gebruik van een elektronisch slot brengt het risico van technische storingen met zich mee. Als het slot niet goed functioneert, sta je buiten zonder dat je gebruik kan maken van een sleutel (wij adviseren dan ook een sleutelkluisje aan de muur zodat je jezelf toegang kan verschaffen via een andere deur).
 3. Kosten: De Bold Smart Lock is duurder dan traditionele sloten en het kan zijn dat u extra kosten moet maken voor de installatie van het slot.
 4. Beperkte compatibiliteit: De Bold Smart Lock is mogelijk niet compatibel met alle soorten deuren of deurbeslag. Dit kan beperkingen opleggen bij het selecteren van het juiste type slot voor uw woning of bedrijfspand. Heb je kerntrekbeslag op je deur zitten, dan moet deze worden aanpast.
 5. Risico op hacking: Omdat het slot afhankelijk is van technologie en verbinding met internet, kan het risico op hacking niet volledig worden uitgesloten.
Banner Bold smart lock

Functies smart lock

De Bold Smart Lock biedt ook extra functies, zoals het creëren van virtuele sleutels voor familieleden of gasten, het ontvangen van meldingen wanneer de deur wordt geopend en het bijhouden van de toegangsactiviteit van de deur.

Bold Smart Locks zijn ontworpen met verschillende beveiligingsfuncties, zoals encryptie en tweefactorauthenticatie, om de toegang tot het slot te beveiligen en de kans op hacking te minimaliseren. Dit zorgt ervoor dat Bold Smart Locks een veilige optie zijn voor het beveiligen van huizen en bedrijfspanden.

Installatie van de Bold smart lock

De installatie van een Bold Smart Lock kan worden uitgevoerd een doe-het-zelver. Hieronder volgt een algemeen stappenplan voor het installeren van een Bold Smart Lock.

Als allereerst moet je de dikte van je deur opmeten. Dit is belangrijk om te weten welke maat Bold smart lock je moet bestellen. Hier is een video waarop wij uitleggen hoe je de maat van de cilinder op kan meten

Daarna kan je eenvoudig hier de juiste Bold smart lock bestellen

Heb je je Bold binnen, dan kan je deze eenvoudig installeren in je deur door de schroef op de kopse kant te uit de deur te schroeven. Plaats de Bold in de deur en schroef deze vast. Daarna open je de Bold app op je smartphone en voeg een nieuw apparaat toe en klaar. Test de werking goed en zet er direct een pincode op. Je hebt geen mogelijkheid meer om via die deur met een sleutel naar binnen te komen.