Smart lock

Tedee slim deurslot

Tedee slim deurslot

Wil je je woning en je bezittingen extra beschermen met slimme sloten? Dan kun je kiezen tussen meerdere soorten. Er zijn namelijk meerdere modellen slimme sloten beschikbaar. Die verschillen situeren zich vooral op het vlak van fabricage, stroombronnen en functionaliteit. Waar moet je zeker op letten bij het kiezen van slimme sloten?

Wat is een Tedee slim deurslot of smart lock?

Tedee is een geavanceerd slim deurslotsyteem dat je kunt openen met je smartphone. Tedee onderscheidt zich door zijn snelheid, lage geluidsniveau en zijn compacte formaat. Dit slimme slot is maar 4,5 centimeter in doorsnee en heeft een stalen of een aluminium behuizing. Deze sloten maken gebruik van een 3000 mAh oplaadbare batterij. Die kun je opladen met de speciaal meegeleverde oplader. Ook als de deur per ongeluk wordt geopend, zijn er geen problemen door de unieke verbindingsmethode.

Domotica

Is je woning uitgerust met een domotica systeem? Dan kun je deze slimme deursloten voortaan koppelen aan zowel Google Home als aan Fibaro, Homey en Google Home. Je kunt ze zelfs in je homekit inbouwen.

Smart-home integratie

Wil je dat je slimme slot synchroniseert met je geïntegreerde smarthome-systeem? Zorg er dan eerst voor dat het compatibel is.

Systemen inpassen met een zogenoemde Tedee bridge

Wil je de bovenstaande systemen inpassen? Dan heb je een zogenoemde bridge nodig. Je bedient het slimme deurslot vanop afstand door het te verbinden met de bridge en op het internet aan te sluiten. Je installeert de bridge in een stopcontact. Die dit op een maximale afstand van vijf meter van het slot.

Slimme deursloten werken elektrisch

Slimme tedee deursloten functioneren elektrisch. Dat stelt je in staat om ze te bedienen zonder sleutel. Dat kan met een afstandsbediening of met een pincode of RFID-kaart. Het bedienen van je deuren met een tedee deurslot kan makkelijk met je smartphone of met je computer. Zo zijn je zorgen over verloren sleutels meteen van de baan. Om je deuren te openen heb je zelfs geen sleutel meer nodig.

Veilig deuren openen en sluiten

Met een slim deurslot geef je bekenden toegang tot je huis met hun smartphone, een speciale pincode, afstandsbediening of RFID-kaart. Je bedient de deuren zelfs vanop afstand met een beveiligde verbinding via internet.

Toetsenpaneel garandeert toegang voor iedereen

Je kunt je Tedee slimme deurslot uitrusten met een toetsenbord. Voor de goede werking van je slimme deursloten is dit niet nodig. Het kan wel handig zijn als je smartphone een storing heeft en je je sleutels bent vergeten. Met een keypad kun je op elk moment kennissen machtigen om zonder sleutel je woning binnen te komen. Als iemand zijn sleutels of toegangskaart vergeet, voert hij of zij gewoon de toegangscode in op het toetsenbord. Je kunt altijd een unieke (beveiligde) code aanmaken vanaf je smartphone. Dat kan tot maximaal 100 gebruikers, zodat zowel je gezinsleden als familieleden en vrienden toegang kunt verlenen. Kortom, voor iedereen die je kunt vertrouwen.

Mobiele app geeft gedetailleerd overzicht

In de mobiele app zie je direct wie en wanneer je deur opende of sloot. Dat is zeker interessant bij noodgevallen.

De voordelen van Tedee slimme deursloten

Deze slimme deursloten zorgen voor heel wat voordelen. Dit soort slimme deursloten:

 • Vergroten je woon- en leefcomfort
 • Zorgen voor maximale veiligheid
 • Beschermen je woning en je bezittingen
 • Garanderen de hoogste kwaliteit
 • Hebben een compacte behuizing in duurzaam staal of aluminium
 • Openen automatisch bij je thuiskomst
 • Sluiten automatisch als de deur dicht valt
 • Werken geluidsarm vergeleken met mechanische deursloten of met vergelijkbare uitvoeringen
 • Verlenen digitaal toegang tot je woning
 • Je regelt ze vanop afstand
 • Je weet altijd wie en wanneer iemand de deur opende