Alarmsysteem

Jablotron 100 zelf installeren

Jablotron 100 pakket installatie

Het is zeer eenvoudig om een Jablotron 100 alarmsysteem zelf te installeren, maar het is ook mogelijk om de installatie over te laten aan ons als professionele installateur. Het installeren van een alarmsysteem vereist technische kennis en handigheid om deze te installeren. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat het systeem goed werkt en optimaal presteert.

Zelf installeren

Als u er toch voor kiest om het alarmsysteem zelf te installeren, is het belangrijk om de installatie-instructies zorgvuldig te volgen en alle componenten op de juiste manier te installeren en te configureren. Wij hebben een video handleiding over de uitleg van het Jablotron 100 software pakket. Zo is het voor iedereen eenvoudig zelf te installeren en te configureren. Heb je hulp nodig bij de installatie dan kunnen wij eenvoudig meehelpen zonder extra kosten. Kom je er toch niet uit. Ook geen probleem. Dan maak je met ons een afspraak en komen wij het Jablotron 100 alarmsysteem (verder) installeren.

Het Jablotron 100 alarmsysteem maakt gebruik van draadloze sensoren, waardoor het installatieproces relatief eenvoudig is. Het is echter nog steeds belangrijk om de sensoren op de juiste locaties te plaatsen en ervoor te zorgen dat ze goed zijn afgesteld om valse alarmen te voorkomen.

Opletten bij de installatie

Als u het Jablotron 100 alarmsysteem zelf installeert, is het ook aan te raden om de werking van het systeem goed te controleren. Heeft u enige twijfel of wilt u het systeem samen met ons controleren na de installatie? U kunt een mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij koppelen het alarmsysteem aan de cloud (voor de werking met de Jablotron APP) en lopen met u de configuratie door. Als u het Jablotron 100 alarmsysteem via onze webshop heeft aangeschaft zit de support en ondersteuning op afstand bij de prijs inbegrepen.