Smart lock

Nuki Smart lock

Nuki PRO wit+ Move

Deursloten openen en sluiten zonder sleutel

Vandaag de dag zijn we constant op zoek naar manieren om onze woning beter leefbaar te maken. Het investeren in de nieuwste technieken hoort daar natuurlijk ook bij. En als je hart net even wat sneller gaat kloppen van de leukste gadgets in huis, dan is het een goed idee om een keer goed naar je deursloten te kijken. Deze kun je namelijk openen en sluiten, zonder daarvoor een sleutel voor nodig te hebben.

Maak kennis met een smart lock systeem

De oplossing hiervoor? Investeer in een smart lock systeem. De naam zegt het eigenlijk al, dit is een erg bekend voorbeeld van slimme technologie. De sleutel? Dat is vanaf nu gewoon je eigen smartphone. En dat is wel zo handig, want je telefoon heb je waar dan ook altijd binnen handbereik. Het is dus het ideale apparaat om om te gaan toveren tot een sleutel voor je woning.

Nuki sleutel

Een slim deurslot is vanaf nu ook met vrienden en familie te delen

Gelukkig ben je niet de enige die met behulp van een smartphone de deuren kan openen en kan sluiten. De toegang tot de deur kun je bijvoorbeeld ook eenvoudig en snel delen met vrienden en met familie. Dat is wel zo fijn als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Of als je er net achter bent gekomen dat je je telefoon binnen hebt laten liggen. Het installeren van het slimme slot gaat in een mum van tijd en is erg makkelijk te bevestigen bij jou op de huidige sloten.

Investeer enkel in een betrouwbaar en goed model, bijvoorbeeld een systeem van het merk Nuki

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen van de voordelen die verbonden zijn aan het kopen van een slim slot. Kun je niet wachten om deze leuke technologie bij jou in huis terug te laten komen? Dan is het nu de hoogste tijd om je wat verder te gaan verdiepen in de modellen waar je uit kunt kiezen. Zorg er echter wel altijd voor dat je de keuze maakt voor een slim slot van een professioneel, een betrouwbaar en een gerenommeerd merk. Het merk Nuki is daar een erg goed voorbeeld van. Het smart lock systeem is eenvoudig online te bestellen en je kunt het ook nog eens in een mum van tijd in huis verwachten.

Nuki pro wit